Az antibiotikum kérdés…

Emlékszem, hogy gyerekkoromban, amikor influenzás voltam, az orvos antibiotikumot írt fel, amit – ha már elkezdtem – végig is csináltam a kúrát. De a második-harmadik napon mindig elkezdett fájni a lapockám mellett egy pont, ezt betudtam annak, hogy sokat feküdtem. De mint kiderült, nem ez volt a magyarázat.

addiction-71575_640Ez eszembe jutott, és összevetettem azzal, hogy hol is van ez a pont. Az, ahol fájt, pontosan azon a helyen van, ahol az egyik energiapont, amit az áramoltatáshoz használunk az Éltető Áramlatban. Szervi szinten ez a pont igazából a tüdőhöz kapcsolódik, de mivel az áramok több területet ölelnek fel, azt láttam, hogy ez a pont az májra is hatással van.

Ami érdekes, hogy mindig csak a jobb oldalon jelentkezett ez a szúró fájdalom, a bal oldalon soha. A bal oldali pontok viszont más szervhez kapcsolódtak, konkrétan a gyomorhoz, amit nem érintett a helyzet. A legvalószínűbb az, hogy az az antibiotikum megterheli a májat és a test erre jelez.

Azzal, hogy foglalkozunk, törődünk azzal a ponttal, ahol fájdalmat érzünk, újra elindítjuk az áramlást, ezzel hozzásegítve a testet, hogy meggyógyítsa saját magát.

Bármilyen orvosi kezelésnek lehet csökkenteni a mellékhatásait. Ebben az esetben már az is segíthet, hogy a kezünket azon a ponton tartjuk, ahol fáj, ameddig csak lehet. Nem véletlen, hogy ahol megütjük magunkat, automatikusan odatesszük a kezünket, ami enyhíti is a fájdalmat.

Persze vannak fogások, energiapontok sorai, amelyekkel még hatékonyabban, még gyorsabban be lehet indítani, és segíteni a test rengenerációját.

Senkit sem szeretnék lebeszélni arról, hogy a felírt antibiotikumot szedje. Nem dolgom eldönteni, hogy jó-e, vagy hogy kell-e, az élet részeként tekintem a gyógyszereket is. Nem az a cél, hogy a nyugati orvoslást elvetve, kizárólag alternatív oldalon keressünk megoldást a problémákra, betegségekre. Az alternatív kezelés nem váltja ki az orvos felkeresését és az általa felírt terápiát. Az együttműködés híve vagyok, amelyben a módszerek kiegészítik egymást!

A mellékhatások és a tünetek csökkenthetők, a gyógyulás felgyorsítható. Ez a cél.

Ha szeretnéd megtudni, hogy hogyan működik ez a gyakorlatban, megtanulhatod az Éltető Áramlat tanfolyamon:
http://www.tobbminttudat.hu/uncategorized/elteto-aramlat-tanfolyam-szegeden/

A módszerről bővebben: http://www.tobbminttudat.hu/elteto-aramlat/