Anya csak egy van!

Az anyák napja nagyon jó alkalom, hogy a „gyerekek” (a százéves is a gyereke valakiknek) kifejezhessék hálájukat az édesanyjuknak. Hogy miért fontos ez? Azért, mert anya lehetőséget adott és áldozatot hozott, hogy létezhess.

baby-17327_640

Két sejtből egy ember fejlődhetett ki, akit Kilenc hónapig a szíve alatt hordott, védett, táplált, hogy lehessen egy tested, amivel az élet megannyi ingerét érezheted, válaszolhatsz rájuk, vagy cselekedhess csak azért, mert azt akarod.

Megélheted a csodát, hogy az univerzumhoz hozzáteszel már azzal is, hogy létezel.

A születés után, miután életet adott neked – bár az életben maradáshoz nélkülözhetetlen, már csak ráadás. A születés pillanatában „mindent” megkaptál, amire szükséged lehet. Anya és apa szívét. Nélküle sehol se lennél.

Másrészt remek alkalom, hogy megvizsgáld a viszonyodat az édesanyáddal. Biztos, hogy volt olyasmi, amit másképp csináltál volna. Tudd, hogy bármit tett, azt a legjobb tudása szerint tette, akárhogy is történt. Felnőttként, netán szülőként lehet, hogy ezeket a dolgokat átértékeled majd, amikor hasonló nézőpontból láthatod a világot.

Tudom, hogy létezik olyan család, ahol az utód úgy érzi, hogy nem azt kapta, amit szeretett volna, vagy a szüleit hibáztatja a sorsáért. Távol-keleten komoly hagyománya van a szülők tiszteletének, hiszen szülők nélkül senki nem létezne. A szülők elismerésével mindenki a saját jogát ismeri el a létezéshez. Anya és apa lehetőséget adtak arra, hogy egész, és boldog legyél. Tőlük a lehetőséget kaptad, a többi rajtad áll.

Engedd meg magadnak, hogy érezd a szeretetét, amire – akár hiszed, akár nem – a bizonyíték, hogy létezel. Engedd meg magadnak, hogy érezd, bármit is érzel vele kapcsolatban. Engedd meg magadnak, hogy mindent, amit másképp csináltál volna a helyében, feloldódjon a szívedben. Amit anya adott.

Ünnepeljük az anyákat, mert anya csak egy van!


Ha úgy érzed, hogy lenne valami a családodban, amin változtatnál vagy amivel kapcsolatban szeretnéd magad jobban érezni, szeretettel ajánlom az Elengedés Módszertana tanfolyamot.

A módszerről bővebben itt olvashatsz:
http://www.tobbminttudat.hu/elengedes-modszertana/

A kétnapos tanfolyam időpontja Budapesten:
2015. május 30-31-én 10:00 – 17:00 óráig
Helye: Éden stúdió, Budapest, IX.ker. Ráday u. 29.

A kétnapos tanfolyam időpontja Szegeden:
2015. június 6-7-én 10:00 – 17:00 óráig
Helye: Új Lemúria sorsfordító műhely, Szeged, Tavasz u. 19

Jelentkezni és érdeklődni:
Németh Miklós
e-mailben: nemethmiklos77 kukac gmail.com
telefonon: 06 30/376-8018