Alvás 2 – Úgy ébredsz, mintha kimostak volna?

Sokan nem tudnak róla, hogy az elalvás és az átalvás két külön témakör.

Van, akinek problémája van az elalvással, de sokan nem tudják, hogy az alvás minősége is számít. Tehát az a kb. 8 óra, amit alvással töltünk, lehet pihentető, de lehet olyan 8 óra is, amit észre sem veszünk kipihentség szempontjából. Mintha csak 10 percet aludtunk volna.

cat-1551810_640Egy hölgy azzal keresett meg, hogy bár 8 órát alszik, mégis reggelente olyan érzése van mintha nem is aludt volna és állandóan fáradt. Éjszaka többször felébred, és forgolódik is. A kezelés maga körülbelül egy órát vett igénybe. Később arról számolt be, hogy még aznap este mélyen átaludta az éjszakát és reggel teljesen kipihenve ébredt, ami az egész napjára pozitív hatással volt, szemben a kezelés előtti állapottal.

Ahogy az elalvásról volt szó az előző alkalommal, az átalvás, vagy az alvás minősége is javítható, kezelhető. Persze itt vegyünk minden alapfeltételt – mint a sötét, kényelem, csend, ideális hőmérséklet – rendezettnek. Ha ezek a feltételek adottak és mégsem jó az alvás, akkor energetikai oldalon van valami felborulva.

Ez helyrehozható. Igaz, egy kicsit bonyolultabb, mint az előző alvás témájú cikkben szereplő ujjfogások. Több ú.n. szerváramot kell helyreállítani. Az energia áramlás – ami a természetes állapot – elakadása a testben hiányos és túlenergiás állapotokat okoz, ami befolyásolja az alvást. Ezt az állapotot a testen található 26 pont meghatározott sorrendben történő érintésével meg lehet változtatni. A legtöbbször az első kezelés hatására javul az alvás minősége.

A módszerről bővebben:
http://www.tobbminttudat.hu/elteto-aramlat/

Ha szeretnéd megtudni, hogy hogyan működik mindez és hogyan használhatod, hogyan segíthetsz magadon és másokon, megtanulhatod az Éltető Áramlat tanfolyamon:
http://www.tobbminttudat.hu/uncategorized/elteto-aramlat-tanfolyam-szegeden-es-budapesten/