Te mit változtatnál meg a múltban?

Bárcsak másképp történt volna… nem ritkán hallom ezt. Lehet tenni valamit az ellen, ha valami olyasmi történt velünk, esetleg olyat tettünk, amit megbántunk?

dandelion-321933_640Igen! Mert csak az számít, hogy hogyan érzünk az emlékkel kapcsolatban, és nem az, hogy mi történt.

A jó hír az, hogy könnyedén át lehet alakítani ezeket az emlékeket. Nem maguk a képek, hangok változnak meg, hanem ahogy látjuk, érezzük azokat. De előfordult már az is, hogy annyira jól sikerült az átalakítás, hogy akivel dolgoztunk egy emléken, az ülés végére el is felejtette, hogy miért is jött hozzám.

Fontos, hogy ne akard megszüntetni az emléket – ez ellentmondásnak tűnhet, hiszen pont szeretnéd másképp érezni magad az emlékkel kapcsolatban – hanem kezeld az emléket és a hozzá kapcsolódó érzelmeket energiaként.

Ha meg akarsz szabadulni tőle, azzal lemondanál az energiáid egy részéről. Helyette inkább építsd be az energiát, engedd meg, hogy a részed legyen (hiszen már az), ahogy egyetlen testrészedtől sem szeretnél megszabadulni, ha az valamiért nem tetszik.

A Kvantum Alkímiában, ami egy tudati technológia, sokszor használjuk az idő manipulálását, mint egyfajta „időutazást”, hogy megváltoztassuk az emléket, vagy az ahhoz kapcsolódó érzéseket.

Ez bennünk változtatja meg az emléket, vagy azt hogy hogyan látjuk vagy hogyan állunk hozzá, de mivel mindannyian össze vagyunk kötve kvantum szinten, előfordult már, hogy maga az emlék is, és az emlékben szereplők viselkedése is megváltozott.

Ha van valami, amin változtatnál, vagy csak kíváncsi vagy, hogy az univerzum milyen lehetőségeket rejt még magában, megmutatom, hogy hogyan változtathatod meg a világodat, hogyan szabadíthatod ki a benned rejlő potenciált és hogy többek között hogyan játszhatsz az idővel – a Kvantum Alkímia tanfolyamon:

http://www.tobbminttudat.hu/tanfolyam/kvantum-alkimia-tanfolyam-budapesten-2/