pánik

Te mit csinálsz akkor, amikor hirtelen elfog a szorongás, a pánik?

Van olyan gyors technikád, ami kihúz a nehéz helyzetből?

Egy tanítványom egyszer a párjával volt egy rendezvényen, ahol a párja hirtelen rosszul lett, megszédült, pánikrohama volt. Hirtelen csak arra volt lehetősége, hogy azokat a pontokat összekötötte a párja testén, amit megtanult az Éltető Áramlat tanfolyamon tőlem. Néhány perc alatt helyreállította a test energiaáramlatait és folytatták tovább a rendezvényen való részvételt. A pánik elmúlt, mintha sosem lett volna.

A Test áramlatai határozzák meg az adott állapotunkat. Ha valamiért felborul az egyensúly, az Éltető Áramlat segít az egészséges állapotot visszaállítani. Ehhez csak az adott pontokat kell ismerni és ha összetettebb dologról van szó, akkor ki kell keresni a megfelelő receptet a listából, ami leírja, hogy milyen pontokat kell áramoltatni egymás után.

Lehet gyorssegély is, és van olyan, ami rendszeres munkát igényel ahhoz, hogy egy probléma megoldódjon, például valamilyen fájdalom tartósan csökkenjen, vagy akár megszűnjön. Vannak olyan gyors fogások, amik csak egy-két pont fogásával elérhetjük azt, amit a problémához tartozó pont fogás sorozatokkal, bár lassabban hat, mégis könnyen megjegyezhető.

A módszer alapjai a buddhista szerzetesek öngyógyító munkája alapján alakultak ki. Ha szánsz két napot módszer elsajátítására, akkor valóban kezedbe veheted a sorsod, a kezedben lesz egy gyors probléma megoldó módszer, amikor szükséged van rá.

Az Éltető Áramlatot be lehet építeni a hétköznapokba is, akár megelőzésképpen. Szánj rá két napot az életedből és tanuld meg tőlem az Éltető Áramlat módszerét! Egész életedre kiható hasznos tudást adok! A tanfolyamról államilag kiállított tanúsítványt adok.

Legközelebb május 14-15-én tanulhatod meg a módszert tőlem.

Következő tanfolyam Budapesten lesz az idén egy alkalommal:
https://www.tobbminttudat.hu/elteto-aramlat-tanfolyam-budapesten-2/

A módszerről bővebben itt olvashatsz:
http://www.tobbminttudat.hu/elteto-aramlat

Kérlek e-mailben jelentkezz, érdeklődj a tanfolyam iránt és megírom a részleteket:
nemethmiklos77 (kukac) gmail.com