Szerezd vissza a saját képességeid!

Sokan nincsenek tisztában a saját adottságaikkal, képességeikkel. Ezek a saját képességeid, amikkel születésed óta rendelkezel, csak elfeledkeztél róla.

képességeidEz nem csak az önismeret hiányából fakad, hanem bizonyos energiák áramlásának az elakadásából is. Minél könnyebben áramlik a testben és a lélekben az energia, annál könnyebb felismerni a hozzá kapcsolódó képességeket.

Az ember gyerekkorában még könnyebben felfedezi az adottságait, könnyen kipróbálja azokat. Viszont még nem tud mit kezdeni – akár a tisztán látásával, tisztán hallásával, tisztán érzékelésével. Ezek nem csak képességeid, hanem a lényed része.

Ha a szülőhöz fordul, aki már rég nem használja ezeket, könnyen lebeszéli a gyermeket ezekről az érzékekről. Pedig az érzékelés akár megmentheti az ember életét is. De természetesen nem csak erről van szó.

Minél hamarabb érzékeljük a testünkben a betegségeket, elváltozásokat, leterheltségeket, annál hamarabb tudjuk helyreállítani. Ha képesek vagyunk az energiákat áramoltatni, képesek vagyunk azokat helyre is állítani.

Rendszeres munkával segíthetünk akár egy műtét utáni gyógyulásban, bármilyen egészségügyi probléma utáni felépülésben. Az még csak a hozzá tartozó bónusz, hogy nem csak magunkon , hanem másokon is tudunk segíteni, a körülöttünk élő szeretteinket is képesek vagyunk segíteni a gyógyulásban.

A következő Éltető Áramlat tanfolyamot Szegeden fogom tartani: 2019. Május 18.-19-én.
Jelentkezni tudsz e-mailben: nemethmiklos77 (kukac) gmail.com

A tanfolyam részleteiről itt olvashatsz.

A módszerről bővebben itt tudsz olvasni.