Nem látsz a dühtől?

Voltál már dühös? Mit láttál? Nem sokat, igaz? Vagy a rokonoknál megevett sokfogásos ebéd után elolvastál volna valamit és azt hitted, hogy romlott a szemed? Mi a közük egymáshoz?

bald-eagle-563535_640A szemre és a látásra hatással van a máj és az epe szervárama – bár látszólag nincs semmi összefüggés közöttük, ez mégis érzékelhető szélsőségesebb esetekben. A változás nem feltétlenül optikai szinten történik, hanem az agyban. Szerencsére ezen állapotok megszűnésével visszatér az azelőtti látás, de gyakori ismétléssel ténylegesen romolhat. Az, hogy hogyan látsz, és hogy mit, az függ attól is, hogy a tested milyen állapotban van.

Idősebb korban az egyik fő ok, ami miatt romlik a szem, az, hogy ezek az energiaáramlatok, amik a szerveinket látják el energiával, az életmódnak és a „karbantartás” hiányának köszönhetően blokkolódnak, és így nem véletlen, hogy „csőstől jön a baj”, több probléma is kialakul, amik látszólag nem függnek össze.

Ez mind csak példa arra, hogy a testben a szervek összefüggnek egymással és a felmerülő problémát lehet, hogy olyasmi okozza, ami nem tűnik logikusnak. Ezek az energiaáramlatok összeköttetésben állnak egymással, és támogatják is egymást. Ha valamelyik komolyan blokkolva van, az hatással van a többire is.

Az áramoltatást – a blokkok feloldását – megelőzésre is lehet használni. A rohanó és nem túl egészségbarát életmódunkban mindenkinek szüksége van némi karbantartásra, ami minden szempontból jobbá teszi az életét.

Ha szeretnéd megtudni, hogy hogyan segíthetsz magadon és másokon, megtanulhatod az Éltető Áramlat tanfolyamon:
http://www.tobbminttudat.hu/uncategorized/elteto-aramlat-tanfolyam-szegeden/

A módszerről bővebben: http://www.tobbminttudat.hu/elteto-aramlat/