Nem bírsz a fejedben kavargó gondolatokkal?

Csak kavarognak a gondolatok és idővel nemhogy lecsillapodna, csak fokozódik a feszültség. Esetenként akár fejfájást, vagy álmatlanságot is okozhat, ami aztán tényleg tönkre is teheti a napod.

gondolatokA kavargó gondolatokat elakadt energiák okozzák. A gondolatok energiák. Ha megpróbáljuk megszüntetni, lecsitítani a gondolatainkat – pusztán gondolkodással, például próbáljuk rábeszélni magunkat, hogy ne gondolkozzunk annyit egy problémán, a mentális zaj egyre erősebb lesz. Minél jobban küzdünk ellene, annál kevésbé tudjuk irányítani.

Mit lehet tenni? A jó hírem az, hogy kétféle gyengéd és hatásos megoldást is tudok mutatni.

Az egyik – mivel fizikai szinten is jelenlévő energiákról van szó, hogy az Éltető Áramlatban használt pontok érintésével az elakadásokat el lehet távolítani, hogy az energiák szabadon áramoljanak a testben. Amint ez az energia kiszabadul, nem okoz többé nyomást, ami a fejfájást okozza, valamint mivel lekötött energia szabadul fel, összességében energikusabbak leszünk.

A másik lehetőség az, hogy a gondolatokat az érzelmek oldaláról közelítjük meg, mivel azok is energiák. Az Elengedés Módszertana egy egyszerű módszer arra, hogy kérdésekkel és laza figyelemmel finoman megengedjük ezeknek az energiáknak, hogy újra a test energiakeringésében vegyenek részt, ne pedig egy helyre beszorulva okozzanak problémát.

Mindkettő módszernél perceken belül érezhető a változás, olyannyira, hogy többen el is szenderültek az ellazulás következtében.

Ha szeretnéd tudni, hogy hogyan működik a rendszer, szeretettel várlak a tanfolyamaimon:

Éltető Áramlat: http://www.tobbminttudat.hu/uncategorized/elteto-aramlat-tanfolyam/

Elengedés Módszertana: http://www.tobbminttudat.hu/uncategorized/elengedes-modszertana-tanfolyam-3/