görcs

Mit tehetsz a görcs ellen?

Nevelt lányom, Lili egy este olyan görcs okozta fájdalmat érzett a derekában, hogy azonnal bevett egy görcsoldót. Viszont a fájdalom később sem múlt el és segítséget kért tőlem.

Azonnal tudtam, hogy miről van szó és elkezdtem áramoltatni vese területéhez kapcsolódó pontokat. Az energia áramlás mellékhatása egy ellazító érzés, melynek során csökken a fájdalom érzése. Percről percre látványosan csökkent a görcsös érzés, majd végül meg is szűnt.

Ez az Éltető Áramlat, amely alkalmas önkezelésre és mások kezelésére is. Amikor az energia áramlás egyenletes lesz, a szervezet elkezd jól működni, nincs szükséged többé arra, hogy a fájdalmon keresztül kelljen a testednek üzenetet küldenie.

A görcs megszűnt, mert a testet működtető energia újra áramlott, ahogyan a test az egészséges állapotában működik.

Gyere el a következő tanfolyamomra, két nap alatt megtanítom neked azt a módszert, amellyel bármikor kezelheted magad, vagy bárki mást akinek segíteni akarsz a problémái csökkentésében.

Ha szeretnéd ismerni a testeden lévő energiapontok hatásmechanizmusát, a következő alkalommal megtanulhatod Budapesten: https://www.tobbminttudat.hu/elteto-aramlat-workshop-budapesten/

Szegeden: https://www.tobbminttudat.hu/elteto-aramlat-workshop-szegeden-4/

Jelentkezni tudsz: https://www.tobbminttudat.hu/tanfolyamok/
A módszerről bővebben itt olvashatsz: https://www.tobbminttudat.hu/elteto-aramlat/