dolgozol

Mit rejt az a kifejezés, hogy „Dolgozol magadon”?

Rengeteg ember használja ezt a kifejezést, anélkül hogy lenne mögöttes tartalma. Ahhoz, hogy elmondhasd, hogy „dolgozol magadon”, szükség van megfigyelésre.

Fel kell ismerni, hogy mi az az érzelmi állapot, amit javítani, segíteni kell akár nap mint nap. Ehhez szükség van egy olyan módszerre, amivel könnyen eléred az érzéseidet. Amit én használok, az az Éltető Áramlat módszere, amely akár fizikai, akár a lelki állapotot segít rendbe tenni.

Én ezt a módszert alkalmazom magamon is. Először megfigyelem, hogy hogy érzem magam és az ehhez kapcsolódó energia pontokkal stimulálom az érzelmi állapotot. Az érzelmi állapot visszajelzés, hogy valami eltolódott, valamire oda kell figyelni. Az Éltető Áramlat segít ezeket az eltolódásokat kijavítani.

Szánj magadra időt és tanuld meg azt a módszert, amellyel valóban dolgozni tudsz magadon. A tanfolyam két napos, viszont amit kapsz általa az sokkal tovább hasznosítható, egész életeden át.

Az Éltető Áramlatot most áprilisban, Budapesten egy hétvége alatt (szombat-vasárnap) megtanulhatod, nincs szükség semmilyen előképzettségre, és mindenki képes működtetni. Csak a két kezedre van szükség.

Több információt itt találsz a tanfolyamról.

A módszerről pedig itt.