Kanapé fitnesz

fitEz a két szó ellentétesnek tűnik, pedig lehetséges tenni az egészségünkért – akár ülve, lazítva is. Mutatok egy gyakorlatot, ami azoknak is hozzájárul az egészségéhez, akik a kanapét választják és azoknak is, akik a mozgást. Mint a fitnesz, csak ülve.

cat-1206539_640Van két pont az ülőcsontok alatt, amit ha a tenyereddel vagy a kézháttal megfogsz, vagy ráülsz, önmagában javítja a test vérkeringését, és az izomrendszer valamint az ízületek frissen tartására is alkalmas (fáradságérzet nélkül).

A fitnesz pontokat úgy tartsd mindkét oldalon, hogy figyeld a kezeidben, hogy mit érzel. Tartsd őket kényelmesen, úgy, hogy ne zsibbadjanak el. Miután egy pár percig ezeket a pontokat tartod, érezni fogsz a kezeidben egy lüktetést, ami a pulzusoddal szinkronban érezhető.

gate25Amikor elkezded mindkét kezedben érezni ezt a lüktetést, amikor az beindul, tartsd még legalább három percig. Amikor először végzed a gyakorlatot, eltelhet pár perc, míg érezni kezded a lüktetést a kezeidben. Ez a gyakorlat izomláz esetén is segít és szellemileg is frissebbé tesz.

Ez csak egy kis töredéke a tudománynak, a konkrét áramokkal (pontok fogásának a sorozataival) még gyorsabb, mélyebb regeneráció, változás érhető el. Mindezt és még sokkal többet megtanulhatsz az Éltető Áramlat tanfolyamon:
http://www.tobbminttudat.hu/uncategorized/elteto-aramlat-tanfolyam/