emészt

Hogyan emészt a szervezeted fizikai és lelki síkon az ünnepek alatt és után?

Az ünnepi szokások nem mindig támogatják az emésztést. Mégis képesek vagyunk betartani és megsütni, megfőzni akár a húsvéti menüt. Milyen jó tudni, hogy akár többfélét is ehetünk, ha egy kicsit megtámogatjuk energetikailag az emésztőrendszerünket. Én már az asztalnál rá szoktam segíteni a megfelelő energia pontok összekötésével az emésztés könnyítésre.

De ez nem csak az ünnepekre vonatkozik, hiszen ilyenkor gazdát cserél a sok ételszállító edény és még napokig abból a bőségből falatozik szinte mindenki, ami rá van szabadítva – a böjt után.

Hát még ha arra gondolunk, hogy minden ünnep valahol a családdal kapcsolódást, együtt töltött időt is jelenti, amiben szintén van mit megemészteni. Akár tudunk találkozni, akár nem találkozunk, az ünnep mindig hatással van ránk és felhoz olyan érzéseket, amit szintén érdemes kiegyenlíteni. Az Éltető Áramlat módszerben fizikai és lelki kiegyenlítődést segítő gyakorlatokat is megtalálsz.

Az éltető áramlat módszere egy könnyen megtanulható ön- és másokat kezelő energetikai módszer, amit megtanulhatsz tőlem egy két napos tanfolyam keretein belül.

Az Éltető Áramlatot most Budapesten egy hétvége alatt (szombat-vasárnap) megtanulhatod, nincs szükség semmilyen előképzettségre, és mindenki képes működtetni. Csak a két kezedre van szükség.

Több információt itt találsz a tanfolyamról.

A módszerről pedig itt.