félsz

Hiába mondod, hogy te nem félsz semmitől, ez nem igaz!

A félelem része az életünknek és ha körülnézel a világban, mindig találhatsz rá okot – az a tanács, hogy ne félj, teljesen értelmetlen. Ha félsz, az teljesen normális. Időnként. A félelmet nem olyan könnyű kezelni, ráadásul van hasznos félelem is, ami időben jelezhet valamilyen nagy bajt.

Mit tehetsz akkor, ha egyelőre nehéz megkülönböztetni a jó félelmet a rossz félelemtől? Mit kezdesz az időközönként rátörő pánikkal, félelemmel? A félelem is egy energia a szervezetben, ami túlműködésen és alul működésen alapul. Az Éltető Áramlat technikája ezeket az eltolódásokat képes gyorsan kiegyenlíteni.

Természetesen nemcsak a félelmet, hanem sok más rendezetlen érzést is kiegyenlíthetünk a módszerrel. Ráadásul csak arra van szükség, hogy tudjuk, hogy melyik pontokat kell a testen összekötni az ujjainkkal ahhoz, hogy elmúljon a rossz érzés.

Az éltető áramlat módszerével nemcsak lelki hanem testi érzeteket is ki lehet egyenlíteni. A módszer alapjait a buddhista szerzetesek fejlesztették ki maguk számára. A segítségemmel még az idén megtanulhatod két nap alatt a módszert!

Rengeteg megoldóképletet tanítok a testi-lelki egyensúlyod eléréséhez, megtartásához!

A módszerről bővebben itt olvashatsz:
http://www.tobbminttudat.hu/elteto-aramlat/

Egy évben három alkalommal tartok ilyen tanfolyamot, az idén még ekkor tudsz csatlakozni a pesti tanuló csoporthoz:

A kétnapos tanfolyam időpontja Budapesten a Ráday utcában:
2022. november 5-6-án 10:00 – 17:00 óráig
Az ára: 60000 Ft, ami tartalmazza a részletes jegyzetet.
A jelentkezési határidő: 2022. október 30.

Jelentkezni és érdeklődni:

Németh Miklós
e-mailben: nemethmiklos77 kukac gmail.com
telefonon: 06 30/376-8018