megoldás

Amikor a kezedben van a megoldás!

Amikor két évvel ezelőtt a feleségemmel és a nevelt lányommal kimentünk a hídi vásárra Szegeden, eszméletlen nagy kánikula volt. Az emberek szinte egymást taposták a nagy melegben, de nem gondoltam, hogy megoldást kell majd találni egy problémára.

A feleségem egyszer csak megszólalt: várjatok, képtelen vagyok tovább menni, nem tudom mi a baj, csak nem tudok megmozdulni. Ez egy olyan helyzet volt, amelyben hirtelen nem volt lehetőség semmilyen segítséget kérni, azonnal tudtam hogy az Éltető Áramlat módszerével kell segítenem a feleségemen.

Szerencsére tudtam fejből olyan fogásokat, amelyeket ilyen esetben kell használni. Olyan energia áramlást indítottam be, amellyel meg tudtam szüntetni az energia áramlásban felmerült akadályt.

A feleségem gyorsan reagál az ilyen típusú kezelésekre, és szinte azonnal jobban lett, de azért végig csináltam a folyamatot. Elég volt a tudásom a fejemben és a tapasztalatom a kezemben.

Ez volt a megoldás!

Ha szeretnéd te is az ilyen helyzetekben biztonságban érezni magad, ha szeretnél magadnak vagy másoknak segítséget nyújtani, a tudásomat és szakmai tapasztalataimat át tudom adni neked Budapesten és Szegeden az alábbi időpontokban, az idén egy-egy alkalommal:

Budapesten: https://www.tobbminttudat.hu/elteto-aramlat-workshop-budapesten/

Szegeden: https://www.tobbminttudat.hu/elteto-aramlat-workshop-szegeden-4/

Jelentkezni tudsz: https://www.tobbminttudat.hu/tanfolyamok/
A módszerről bővebben itt olvashatsz: https://www.tobbminttudat.hu/elteto-aramlat/