Tértisztítás

Tértisztítás, energetikai igazítás

A környezet, amiben élünk, vagy a mindennapjaink felét töltjük, kapcsolatban van velünk. Hatással van ránk. Sokszor olyan láthatatlan, a fizikai világon túli hatással van ránk, hogy sokszor nem értjük, hogy miért érezzük magunkat egy látszólag rendezett lakásban kellemetlenül.

Egy ház vagy lakás egy nagyobb ökoszisztéma része, ezért kevés a földsugárzások kimérése. Az alapterületen túlmenően is találhatók olyan hatások, amik érvényesülnek a házban.

Milyen hatások lehetnek?

Földsugárzások

A tapasztalataim szerint a földsugárzás nem feltétlenül követi a szakirodalmat, azaz a leírt „mindig észak-dél irányba húzódik” kijelentések legtöbbször nem elég pontosak. Ezek a vonalak néha nem egyenesek, és nem abban az irányban haladnak, amerre illene nekik. A rácsok (ismétlődő észak-déli és kelet-nyugati keresztezések, valamint ezek 45 fokkal elforgatott változatai) nem mindig követik az méretbeli előírásokat, előfordul, hogy nem két méterenként ismétlődik, vagy a megszokott iránytól eltér akár több fokkal is, akár időben is változva.

A földsugárzásokkal foglalkozva találkoztam olyan esetekkel, amikor a földsugárzási rácsok, hálók a lakó hozzáállásának megfelelően torzultak, ennek egyik példája volt, hogy azok egyszerűen kikerülték az ágyát.

Nagy részük nem annyira kritikus, ahogyan sok helyen olvashattunk róla, hiszen ha minden földsugárzás akkora hatással lenne ránk, mint ahogy azt sokan leírják, nem maradna egy 5×5 cm-es hely sem, ahol nyugodtan alhatnánk. Mindezek ellenére előfordulhat olyan adottság, ami határozottan csökkenti a lakhatóságot. Ezekről a helyszínen derül ki, hogy kell-e illetve lehet-e változtatni rajtuk. Fontos megemlíteni, hogy a méréseknél (például a vízereknél) érdemes egyfajta egészségügyi határértéket beállítani, hogy tényleg csak olyan sugárzások jelenjenek meg, amelyek hatással vannak ránk.

Entitások

A világunk nem látható részében olyan lények és lényszerű energiák mozognak, amik hatással lehetnek ránk. Ezek nem feltétlenül szellemeket vagy „test nélküli embereket” jelentenek, hanem legtöbbször valami energia, információ-foszlány, egyfajta visszhang. Másrészről létezik egyfajta energiamező, amit akár a hely szellemének vagy valamilyen tulajdonság megszemélyesítésének tekinthetünk, melyek saját intelligenciával rendelkeznek, és ahogy energetikai „rendetlenséget” csinálhatnak, akár saját hasznunkra is fordíthatjuk, hogy segítsenek minket.

Szomszédok

A szomszédban – és ez jelenthet akár a háznál nagyobb kiterjedést is, történő dolgok energetikailag hatással lehetnek ránk. Ide tartozhat egyfajta tudatállapot is, amely másokban van, de megakadályozhatja például azt, hogy koncentráljunk, vagy akár azt, hogy megvegyék az ingatlant – ha el szeretnénk azt adni.

A helység és az ott élők összhangja teremt a lakásból otthont. A kulcsszó a békés együttélés. Mindez tudati technológiákkal szabályozható.