Esetek

Itt a munkám során előforduló néhány esetet írok le, a teljesség igénye nélkül. Az oldalt frissítem.

A munkám nem gyógyítás. Annál sokkal fontosabb: megtanítom szervezetet emlékezni az egészséges működésre. Minden élőlény rendelkezik öngyógyító képességgel. Új alternatívát mutatok, hogy a szervezet a betegség helyett dönthessen másképp.

– Egy hölgy azzal keresett meg, hogy a párjával szeretnének gyereket. Elméletileg semmi akadálya nem lenne, mégsem sikerül. Elengedés gyakorlatokat csináltunk, aminek az lett az eredménye, hogy ott, rögtön megváltozott a hozzáállása a témához, elengedődött a görcsös akarás, és átvette a helyét a megengedés. Megszoktuk, hogy ha valaki valamit eléggé akar, akkor azt elérheti. Az élet sokszor nem így működik. Az akarás helyett az, ha valaki inkább megenged magának valamit, sokkal célravezetőbb.

– Egy férfi azzal keresett fel, hogy döntésképtelen az életét komolyan érintő kérdésekben. Elengedés gyakorlatokat végeztünk, ami arra irányult, hogy ha elég információja van, minden apró részletet számításba vett, akkor mérlegelheti, hogy hogyan döntsön. A „tudnom kell” feszült állapotához képest sikerült lazább, szélesebb látóteret nyitni, ami segített a döntésében. A munkát az tette teljessé, hogy Rang-Dröl fogásokat gyakoroltunk, mert sokszor az érzelmi és szellemi működésünkbe nagyon is beleszól a test energetikája.

– A néninél áttétes mellhártya és tüdőrákot diagnosztizáltak, már fulladt a tüdejében felgyülemlett víztől. Miután feltártuk a probléma okát, kiderült, hogy nem akar élni. De ez nem azt jelentette, hogy „már eleget élt”, hanem a konfliktushelyzetekkel, amikbe került, nem akart szembenézni. Anyagi és ehhez kapcsolódóan kapcsolati problémái is voltak, amiből jobb híján egy olyan állapotnak adott zöld utat, ami nagy eséllyel halállal végződik. Nála a munka hosszabb ideig tartott, ami nagyrészt energetikai munka volt. Nem is annyira a rák miatt, hanem azért, mert annyi mindennel (érzelmi és fizikai szinten) mérgezte magát. Ahhoz kellett idő, hogy elengedje az élet elleni küzdelmét, amit dacból vívott. Fél év alatt tünetmentes lett.

– Előfordul olyan is, hogy nem az a probléma oldódik meg először, amivel jön az ügyfél. Vastagbél problémával jött az illető, amin néhány alkalommal dolgoztunk. Mivel az ország másik felébe kellett költöznie, nem tudtuk folytatni. Kaptam viszont egy hírt, hogy az a gyermekáldás, amit már évek óta várnak a párjával, miközben orvosok diagnózisa szerint nem születhet gyermekük, megérkezett.

Néhány eset állatokkal:

– Hoztak hozzám egy havanese kiskutyát, akinek a bal szeme megsérült, a szemgolyó közepén lévő karcoláson keresztül juthatott be valami, amiből később fertőzés alakult ki. A kutyus nem reagált semmilyen fény ingerre a bal szemével. A szemben lévő túlnyomás miatt a gennyen kívül a sérülés résén szövet is kezdett kitüremkedni, amire az állatorvos a szem eltávolítását javasolta. Két kezelés kellett hozzá, két és fél nap alatt a kitüremkedés teljesen eltűnt, a fényre is kezdett reagálni és az egészből csak egy közelről is épphogy látható heg maradt csak meg. A látását is teljesen visszanyerte.

– Hoztak hozzám egy nagyobb testű macskát, aki vesekő miatt szinte egész nap elbújt és került minden ingert, fényt, hangokat. Ha ment, akkor azt görcsös testtartásban tette. Ezen kívül nem evett, nem ivott és véreset vizelt. Az első kezelésre azonnal reagált, mert elkezdett enni-inni. Megváltozott a testtartása. A két nap alatt teljesen tünetmentes lett, a véres vizelet és a fájdalmak is eltűntek. A vizsgálatok nem mutattak ki a veséjében se követ se homokot utána.